A koncertről - Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
HomeA koncertről

[A koncertről]

A koncertről

Adventi dallamok jótékonysági koncert megrendezését egy nemes célból inspirálódva a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány indította útjára 2015. december 13-án, amely kiemelt programmal az egyetemes magyar zenei kultúránkon keresztül partnereinkkel közösen mindig egy adott jótékony célt, s kezdeményezettet kívánunk támogatni. Ebből adódóan hagyományt kívánunk teremteni minden évben e gálakoncertek megrendezésével, amellyel nem csak kultúránk hanem egyházi ünnepünk előtt is tisztelegni kívánunk.
E karitatív programokkal célunk, hogy olyan kulturális eszmei értékekkel támogassuk kultúránkat, s annak képviselőit amely nem csak előre mozdítja hanem nagymértékben hozzájárul művészeink szakmai fejlődéséhez, művészi pályájuk segítéséhez.

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány alapvető célja hogy minden pénzbeli-és tárgybeli adománnyal hozzájáruljon az általa megjelölt kezdeményezett támogatásához amely egy úttal az egyetemes magyar zenei kultúra fennmaradásához, hagyományainak ápolásához is hozzájárul.

Kiemelten fontos Alapítványunk számára hogy minden adománygyűjtő kampány, és rendezvény amelyet az adománygyűjtésre hozz létre, valósít meg az sikeres legyen mind emberileg, mint társadalmilag, legyen ez hangszerbeszerzés-vásárlás, művészi ösztöndíj támogatás, akár egy hanganyag-hordozó, zenei kiadvány kiadása vagy bármilyen karitatív cél létrejötte.
A program kizárólagos tulajdonosa: Magyar Zenei Kulturális Alapítvány – www.magyarzeneikultura.hu – Copyright © 2017