Biográfia - Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
HomeBiográfia

[Biográfia]

Biográfia

Az Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek és a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány alapvető célja hogy minden pénzbeli-és tárgybeli adománnyal hozzájáruljon az egyetemes magyar zenei kultúra fennmaradásához, hagyományainak ápolásához, annak művészeinek minden mértékű támogatásához.
Első szempontból civil szervezetünket a projektjeink sikeressége, zenei kultúránk támogatása motiválja. Alapítványunknak fontos hogy minden kampány rendezvény amelyet az adománygyűjtésre hozz létre, valósít meg az sikeres legyen mind emberileg, mint társadalmilag, legyen ez hangszerbeszerzés-vásárlás, művészi ösztöndíj támogatás, akár egy hanganyag-hordozó, zenei kiadvány kiadása vagy bármilyen karitatív cél létrejötte.

A rendezvényünk célja hogy mai kulturális életben olyan maradandó értékeket teremtsünk amelyek nem csak egyetemes kultúránk fejlődését szolgálja, hanem annak képviselőit, követőit is támogatja ezzel is irányt mutatva a minőségi kultúra fontosságának, annak igénylésének a jövő nemzedéke felé. Ezzel az nemes kezdeményezéssel nemcsak az adományozói kultúránkról egy pozitív adományozási képet kívánunk kialakítani, hanem ennek köszönhetően bizalmi imázst is építenénk a civil szervezetek és az adományozó civilek között, amelynek legkiválóbb helyszíne Pécsett és Debrecen ahol a kultúra igazi bölcsője található, ezen városok amely oly sokat adnak nemcsak zenei hanem az egyetemes magyar kultúránknak is egyaránt.

Az Adventi dallamok jótékonysági gálakoncert promóciós részét a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány és médiapartnerei közreműködésével valósítja meg amely mint online-és offline felületen kiemelkedő elérési mutatókkal fejtik ki reklám tevékenységüket. Alapítványunk kulturális rendezvényünk előtt, a gálakoncert megismertetését nem csak weboldalainkon, hanem közösségi online platformainkon is el kívánja helyezni amelyben kiemelt támogatói segítséget nyújtanak médiapartnereink. Ezen gálakoncertekkel komoly célzott felhasznál bázist érünk el amely koncertenként ~ 4.500.000 – 6.300.000 felhasználót ér el.
Magyar Zenei Kulturális Alapítvány – www.magyarzeneikultura.hu – Copyright © 2017