Sajtóközlemény - Sikeres műfajok feletti összefogás a gyerekekért

dec 2017

Sajtóközlemény – Sikeres műfajok feletti összefogás a gyerekekért

2017. december 27.

Sikeres műfajok feletti összefogás a gyerekekért Pécsett
Sztárfellépőkkel szervezte meg idei jótékonysági gálakoncertjét a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány amellyel a Szemem Fénye Alapítvány Gyermekhospice Dóri Ház működésének támogatását kívánták segíteni. A pécsi rendezvényen nagyszabású gálakoncert keretén belül felléptek többek között a Virtuózok, Molnár Ferenc Caramel, Pécsi Vonósok és a pécsi Mátyás Király Utcai Általános Iskola Kamarakórusa. A gálakoncert bevételének nyereségéből a Dóri gyermek-hospice-ház működtetésére fordítja a kezdeményezetett a nekik szánt összeget.

Ritka, műfajok feletti összefogásnak lehettünk szemtanúi a december 9-i gálakoncertünkön, amelyen sikerült két karitatív célt is megvalósítanunk. A koncert kezdeményezettjének részére adománygyűjtő perselyekbe sikerült felajánlásokat gyűjtenünk amelyet már átadtunk hiteles formában, emellett a koncertbevételének nyereségével ami későbbi elszámolási időpontra esik szintén egy jelentősebb összeggel kívánjuk támogatni a Szemem Fénye Alapítvány Gyermekhospice Dóri Házát. Kiemelten fontosnak tartjuk hogy nemcsak az egyetemes zenei kultúra területén alkossunk hosszú távú értékeket, hanem mellett támogassuk segítsük erőinkkel a kezdeményezettjeinket. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány számára fontos szempont hogy kedvezményezettjeinket átlátható módon, a legnagyobb hatékonysággal segítsük amennyire lehetőségeink és forrásaink engedik.

Ezúton ismételten köszönjük a fellépő művészeknek a támogatói segítséget és a kedvezményezettünknek szintén a támogatói segítséget, s türelmüket amellyel Alapítványunkat megtisztelik, s nem utolsó sorban a támogatói közönségünknek akik részvételükkel segítették e nemes célok sikeres létrejöttét. – nyilatkozta az eseményén kapcsán Pacsai Gábor, a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány elnöke.

címkék:

Ajánlott bejegyzések