Impresszum - Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
HomeImpresszum

[Impresszum]

Impresszum

Impresszum

Szervezet neve:
Magyar Zenei Kulturális Alapítvány

Székhely:
1158 Bp. Thököly út 68.

Adószám:
18596557-1-42

Bankszámlaszám:
11705084-21236992 (OTP Bank)

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN):
HU97117050842123699200000000

Nyilvántartási száma:
11902 / 2014


Képviselő neve:
Pacsai Gábor

Képviselő telefonszáma:
+36/30-390-5302; +36/30-273-2711

Postacím:
1158 Bp. Thököly út 68.

E-mail:
magyarzeneikultura@gmail.com

Információ:
magyarzeneikultura@gmail.com

Skype:
magyarzeneikultura


JOGI KÖZLEMÉNY

1. Szerzői jogok
A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány jogosult. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

a pontos http://adventidallamok.hu és http://magyarzeneikultura.hu weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással.

2. Védjegyek

Minden, az Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek honlapján használt adventidallamok.hu weboldalra vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány tulajdonában áll. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány és Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.

A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

3. A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért az Alapítvány nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.

4. A weboldal elérése

A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány fenntartja a jogot, hogy az Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.

5. Kapcsolódó honlapok

Az Adventi dallamok jótékonysági gálakoncertek weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Alapítvány valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.